Vi levererar till hela Stockholms och angränsande län
Be om offert via vår digitala medarbetare
hyra@djpro.se

HYRA DJ STOCKHOLM FEST

Vi levererar till alla typer av arrangemang. Till exempel, festen hemma i vardagsrummet, sommarfesten på jobbet eller den stora konferensen med många viktiga moment som inte får gå fel.

Hyra DJ Stockholm Fest – Prata med oss!

Njut av den bästa musiken och ljudet kombinerat tillsammans.

Hyr DJ hos oss så får du en duktig Party-DJ till festen som spelar bra musik och som fyller dansgolvet. Med över 60.000.000 låtar i bakfickan, japp du läste rätt; 60 miljoner låtar – så du kan önska nästan vilken låt som helst till dansgolvet.

För oss handlar det bara om en sak: Det fulländade resultatet.Ring oss: 0735-11 11 30Kontakta Oss
Hyra DJ Stockholm Fest
Hyra DJ Stockholm Fest

Hyra DJ Stockholm Fest

Tips och råd inför er fest

Ljudet och dansgolvet. Det finns ljud och så finns det oljud. Och gränsen är hårfin för ljudet att övergå till oljud. På grund av detta blir festen en jobbig upplevelse.

Låt oss ta ett exempel; Har du någon gång suttit i en bil med stereon på med musik? Helt plötsligt känner du att du måste stänga av musiken. Du behöver tystnad. Och inom en bråkdel av en sekund uppstår ett välbehag tack vare tystnaden. Vad var det som hände? Varför blev du så trött? I de allra flesta fall beror detta fenomen på att ljudets kvalité var bristfällig och ditt hörselsinne säger ifrån. Samma sak kan hända på fester, däremot med resultatet att gästerna lämnar dansgolvet, oavsett hur bra musik din DJ spelar. Av den anledningen hjälper vi dig att undvika detta när du hyr discoutrustning från oss. Därför har vi valt att enbart arbeta med högtalare som gör att du orkar njuta av ett bra ljud och som du vill festa till. Resultatet blir att du eller gästerna inte blir trötta i öronen. Våra högtalare skiljer sig från övriga leverantörers sortiment och vi är stolta över att ha marknadens i särklass absolut bästa ljud. Vi är dessutom i princip är helt ensamma om detta, därför är vi extra stolta att kunna leverera denna upplevelse! Hör av dig så berättar vi mer.


Kontakta oss:

Ring: 0735-11 11 30Be om offert

Middag, tider och musiken

Allt hänger ihop.

TIDER

Visst kan det vara svårt att beräkna tider inför kvällen? Det kanske är en del galna minnen som ska upp på bordet på 50-årsfesten, eller din chef som du bjudit när du fyller 40 som vill skryta inför alla hur bra du är på jobbet.. Svårt att veta hur länge sådana här tal kan hålla på. Och för att inte tala om alla gamla barndomsminnen som ska dammas av… Oanmält i förväg dessutom. Men det är en annan historia.

Hur som helst, en bra tumregel brukar vara att räkna med ca en timme per serverad rätt. Så exempelvis om du planerar förrätt, huvudrätt, dessert och sedan kaffe & tårta bör du räkna med minst 4 timmar från det att alla sätter er till bords. Men som vi sa inledningsvis så kan det bli förseningar ändå med tal som drar ut på tiden. Men det hör ju till middagen att ha trevligt och låta folket få säga sitt… I alla fall, vill du ha dansen igång kl.22:00 bör alla sätta er till bords SENAST kl.18:00 vid en fyrarätters middag.

MUSIKEN

Nu när du är i farten att boka DJ till festen så är det bra att redan nu fundera på vad du och dina gäster vill höra under kvällen. Det är du som bestämmer vilken stil du vill ha. Och försök att tänka på vad dina gäster kan tänkas vilja höra. Ett bra tips är att i god tid innan din fest börja skriva ner lite låtar som du hör på radion eller har hemma i vinylsamlingen, och låta oss ta del av dina önskemål.

Men oj vad 80-tal det där kändes… Spotify är ju ett jättebra verktyg! Släng ihop en liten samling och maila länken till oss så fixar det sig! Värt dock att tänka på är att din DJ inte spelar musik från direkt Spotify, varken online eller offline. För det första eftersom detta strider mot upphovsrättslagen. Och för det andra så tycker vi att det är rätt så ”B” att hyra en DJ som lirar från Spotify  – då hade du ju kunnat sätta ihop en lista själv och låta tekniken sköta sig själv. Istället ger vi dig ett musikaliskt hantverk med erfarenhet och ett fulländat resultat.

KONTAKTA OSS
Hyra DJ Stockholm Fest

Hyra DJ Stockholm Fest

Planerar du din bröllopsfest så hittar du mer information under bröllopssidan.