Vi levererar till hela Stockholms och angränsande län
Be om offert via vår digitala medarbetare
hyra@djpro.se

Hyra DJ till bröllop

När resultatet är det viktigaste för dig.

För oss handlar det om det fulländade resultatet och dina  minnen från festen

Ring oss: 0735-11 11 30Kontakta Oss

Därför är det viktigt för oss att du blir extra nöjd. Boka dj till bröllop genom oss så ger vi dig över 30 års erfarenhet och expertis. Resultatet blir lyckat tack vare att vi ger dig en lyhörd och flexibel DJ som lyssnar på dig och sätter gästerna i fokus. Hyra DJ bröllop Stockholm.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Hyra DJ Bröllop Stockholm
Hyra DJ bröllop Stockholm
Bröllopsfest
Hyr Bröllops-DJ
HYRA DJ BRÖLLOP

Välj mellan otroliga 60 miljoner låtar eller en tom bar…

Du och dina gäster önskar favoritlåtarna och vi spelar det alla vill höra. Ni bestämmer.

Därför är det bästa att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få den perfekta kvällen! Om du vill kan vi träffas i förväg över en fika eller lunch och går igenom hur du vill ha din fest, och vilka förväntningar ni som brudpar har på kvällen. Tack vare vår flexibilitet kan vi skräddarsy ett upplägg helt efter dina önskemål. Som en följd av detta tar vi fram lösningar för dig som vill hitta ett fulländat resultat av högsta kvalité.


Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan bidra till ert bröllop.

Kontakta Oss

DJ tipsar inför festen

Kontakta Oss

HUR BERÄKNAR JAG TIDER FÖR KVÄLLEN?

En bra tumregel brukar vara att räkna med ca en timme per serverad rätt. Alltså bör du räkna med att en 4-rätters middag kommer att ta minst 4 timmar från det att alla sätter sig till bords.

Förutom den goda maten så brukar det vara en hel del galna minnen som vill göra sig påminda under middagen. Exempel på detta kan vara dom roliga stunderna från svensexan och de härliga minnena från möhippan. Och för att inte tala om alla gamla barndomsminnen som ska dammas av från bästa kompisen… Resultatet blir alltså att det där med talens 3-minutersregel inte alltid håller. Av den anledningen är det en god idé att du förbereder din toastmaster på att talen ska hållas korta. Tal som drar ut på tiden är alltså framför allt den vanligaste anledningen till att det blir förseningar. Kontakta oss för fler tips och råd kring en lyckad middag.
Hyra dj bröllop Stockholm
Boka DJ till Bröllop från DJPRO.se

VILKEN TID KOMMER VÅR DJ TILL OSS?

0735-11 11 30

Som standard kommer vi till lokalen ca 1 timme innan planerad spestart. För att sätta upp riggen behöver vi ca 30 minuter. Det vanligaste brukar alltid vara att tekniken installeras i samband med att borden röjs undan efter middagen.

Om du vill ha dansen igång till exempel kl.22:00 så kommer din DJ att vara på plats senast kl.21:00. På så sätt hinner vi lasta ur, bära in och installera mixerbod, högtalare, ljud och ljus helt utan stress. Detta resulterar i att du kan slappna av och njuta av festen. Vissa lokaler är trånga och det kan ibland krävas att vi måste installera all utrustning på dagen, innan gästerna anländer. Och ibland har man kaffe och tårta i samma lokal som dansen. Av den anledningen kan borden kanske inte röjas. Detta är inga problem. Ring oss så berättar vi mer om hur vi löser detta.

NÄR DRAR VÅR DJ IGÅNG DANSGOLVET?

Kontakta Oss

Det hör ju till middagen att ha trevligt och att låta gästerna få äta upp i lugn och ro. Därför brukar vi räkna på följande sätt. Om du planerar att ha dansen igång kl.22:00 bör gästerna sätta sig till bords SENAST kl.18:00 vid en fyrarätters middag. På så sätt slipper alla stressa igenom middagen. Och även om det skulle vara så att din DJ får vänta lite, så är det ingen fara. Vi drar igång när alla är redo.

Du får ju naturligtvis lägga upp din middag hur du vill, men vi brukar rekommendera att middagen avslutas helt och hållet innan din DJ drar igång dansen. Resultatet kan annars bli att det vara lite svårt att få igång dansgolvet igen. Av denna anledning rekommenderar vi att kaffet och tårtan avslutas helt innan dansen drar igång. Har du funderingar kring kvällens upplägg – kontakta oss så berättar vi hur andra brudpar brukar göra.
Hyr DJ till Bröllop från DJPRO.se

HUR STORA HÖGTALARE BEHÖVER VI?

0735-11 11 30

Vi får ofta frågan ”Hur stor högtalare behöver vi?” För att kunna svara på det så behöver vi veta hur stor lokalen är, om det är högt upp till taket, om det är ett eko i lokalen och hur många gäster som kommer.

Av den anledningen har vi tagit fram olika lösningar för detta och har anpassade discopaket i olika storlekar. Små högtalare är inte samma sak som litet eller dåligt ljud. Men konsekvensen av att välja för små högtalare resulterar oftast ett skrikigt ljud och gästerna blir trötta i öronen. Av den anledningen behöver du hyra högtalare med bra ljud och hög kvalité som är anpassade för lokalen som du kommer att ha festen i. Alltså, din DJ ska inte behöva spela musiken på högsta volym! Tekniken i våra högtalare riktar ljudet mot dansgolvet. Inte runt i hela lokalen. Därför kommer din gäster att kunna ha en normal konversation utanför dansgolvet utan att behöva skrika till varandra. Ring oss så förklarar vi mer kring vilken teknik som passar din lokal bäst.

Hyr DJ hos oss.
Vi ger dig full trygghet.

Oavsett om du skräddarsyr en lösning eller väljer något av våra kompletta paket, så kommer du att känna dig helt trygga med oss. Vi levererar kunskap och erfarenhet. Av den anledningen ska du kontakta oss när du vill boka dj till bröllop. 

1

PLANERING & UPPLÄGG

Vi träffas och går igenom bröllopsdagen och sammanställer alla delar tillsammans med dig. Allt från morgonens första solstrålar till avslutat event.

2

INFÖR LEVERANS

Nu sätter vi ihop en leveransplan med alla tider och innehåll, där allt du behöver finns med. Vill du så ses vi igen och stämmer av alla detaljer.

3

DEN STORA DAGEN

Efter en detaljerad kontroll över att allt är som du vill ha det, så sker en fulländad leverans. Med vår flexibilitet får du ett riktigt lyckat event!