Kontakta oss för en lyckad företagsfest, kickoff, konferens eller event.

Låt vår erfarenhet ta hand om er företagsfest och upptäck hur ett riktigt event borde vara. Vi hjälper till med både DJ, ljud, ljus, ljudtekniker och projektledning. 

Namn E-post Meddelande + telefonnummer
Skicka

Vad vi erbjuder

Att kontakta oss kostar inget. Att inte kontakta oss kan kosta massor!

Oavsett om du planerar företagets kickoff, konferens eller ett event så har du kommit rätt. Vi har allt du behöver. Till vettiga priser. Och med lång erfarenhet.
Hyra DJ till bröllop i Stockholm

DJ till företagsfest

Hos oss önskar ni låtar.

När ni planerar er företagsfest så är vi experter på att leverera ett fullt dansgolv! Upplevelsen på er företagsfest är oerhört viktigt för oss. Vi har över 30 års erfarenhet, och vi levererar vi en upplevelse som överträffar dina förväntningar.  Kontakta oss och berätta hur du vill att er företagsfest ska vara, vi hjälper gärna till med tips och råd till en lyckad företagsfest. 

Hyra DJ till fest i Stockholm

Ljudtekniker

Låt oss skräddarsy din fest.

Våra erfarna ljudtekniker tar hand om er. Vi har lång erfarenhet och tar hand om tekniken åt er. Exempel på uppdrag är att köra tekniken under er middag eller konferens med talare, gäster och moderator, Vi har utbildade, erfarna och tillmötesgående ljudtekniker som rattar allt ljud och ljus till scenen. 

Hyra DJ till event i Stockholm

Konferens & event

Vi har allt inom konferensteknik.

Låt oss ta hand om ert företagsevent. Vi har allt du behöver inom konferensteknik för talare eller uppträdanden oavsett antal deltagare eller storlek på lokal. Vill ni kunna presentera med både ljud och bild så löser vi det med. Avslutas kvällen med disco så ställer vi upp med DJ och ger en kväll med hits från förr och ny musik. 

Om oss

Grunden till det som idag är DJPRO Stockholm skapades av Stefan som mixade sina första vinylskivor 1987. Sitt första officiella uppdrag som DJ gjorde han 1989, och har sedan dess fyllt dansgolven runt om i Sverige och under ett antal år även i London. Stefan har även sänt radio som programledare på bland annat NRJ och Radio City och har med sig en lång erfarenhet av underhållning. Idag är fokus främst på företagsfester, event och bröllop. Tack vare ett brett samarbete med stora aktörer på marknaden kan han leverera till i stort sett vad som helst.

Så här brukar en bokning gå till:

Offert

Du kontaktar oss och berättar vad du behöver hjälp med. Vi sätter ihop ett innehåll som matchar dina behov och presenterar ett förslag. Offerten är inte bindande och väljer du att boka kan du alltid ångra dig up till 10 dagar innan leverans. 

Planering

Dom flesta vill att vi ses vi över en fika, eller digitalt, och går igenom alla detaljer. Tillsammans planerar vi innehållet för festen eller eventet med tider, musikönskemål och alla andra detaljer som trådlösa mikrofoner eller stämningsfull belysning till lokalen.

Leverans

Äntligen dags!! Vi dubbelkollar att allt fungerar som det ska, packar och kommer till er i god tid  för att rigga upp. Vi testkör på plats, och därefter är det bara att njuta av en bra fest!
Jo ,en sak till. Du och dina gäster får naturligtvis önska låtar under kvällen!

GALLERI

Exempel på leveranser

Vi ordnar med allt till er företagsfest, middagsevent, DJ till underhållningen, all tänkbar teknik till talare och presentationer. 
Hyr DJ till företagsfest | DJPRO.se Företagsfest | DJPRO.se Företagsevent | DJPRO.se Konferensteknik | DJPRO.se Hyr teknik till event | DJPRO.se Boka DJ till företagsfest | DJPRO.se

Våra tjänster

Nedan är exempel på de vanligaste tjänsterna som våra företagskunder efterfrågar. Kontakta oss för en offert för just dina önskemål och behov. Kanske har du en budget som måste hållas? Inga problem! Vi hittar en lösning som passar er företagsfest eller event.
Tjänster
Beskrivning

Konferenspaket

I konferenspaketen ingår ljudtekniker som tar hand om allt det tekniska så att ni kan fokusera på innehållet och deltagarna. Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med: 

  • Trådlösa mikrofoner, svanhalsmikrofoner, catchbox. 

  • PA-högtalare, konferenshögtalare, ljudmonitorer.

  • TV-skärmar, PTZ-kameror, videoswitchers, lång distans clickers.

  • PowerPoint-tekniker. Klocka/stagetimer. Fjärrstyrning och start av Powerpoint-presentationer.


DJ-paket

Discopaket för 100-800 personer. DJ i 4 timmar inklusive allt ljud och ljus. Tiden räknas från planerad spelstart och gäller till senast kl.02:00. Speltid utöver detta, eller efter kl.02:00 debiteras med 1200kr per påbörjad timme.

I alla våra paket ingår montering, transport, högtalare, Pioneer DJ-set, uplights samt  discoljus som rör sig i takt efter musiken.  

  

Bildpaket

Behöver ni bildstöd till era talare så erbjuder vi olika typer av bildpaket. Exempel kan vara ljusstark projektor på 138" duk eller 85" skärmar på stativ.


Projektledning

Våra certifierade projektledare har lång erfarenhet och har hjälpt till att planera många event. Utöver projektledning kan vi även hjälpa till med:

  • Konferenstekniker - Proffs som sköter det praktiska med tider och alla moment, hjälper till med dator inkoppling, PowerPoint mm.

  • Ljud- ljus & bildtekniker - Tekniker med känsla för detaljer. Ser till att all teknik fungerar så att era gäster får en fantastisk upplevelse under ert event.


Företagsfest Stockholm 

Just nu är det många som bokar oss för våren och sommarens event. Vi blir snabbt fullbokade och rekommenderar därför att du hör av dig till oss innan dom mest populära datumen tar slut.