BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE

Boka före 31 maj så får du
GRATIS uppgradering

Njut av mer ljud och mer ljus på festen! Förutom att vi alltid erbjuder gratis ombokning och avbokning, får du just nu även fri uppgradering* av våra paket där vi bjuder på ännu bättre ljud, snyggare ljus och grymma specialeffekter!

Kontakta oss för mer info

Planerar du fest under året

Så här i Coronatider är det många som tvingats flytta sina fester från 2020 till 2021. Det innebär att det blir fler som försöker boka samma datum, därför blir vi snabbt fullbokade. Men eftersom du är smart och planerar festen tidigt så har vi satt ihop ett “early bird” erbjudande som maximerar partystämningen!

SNYGGARE LJUSEFFEKTER…

Förutom de snygga ljuseffekterna som redan ingår får du dessutom laser och “Babystars” med på köpet! Lasern sprider coola mönster i rött och grönt, och med Babystar på plats så får du samma effekt i rummet som en spegelboll ger.

…SPECIALEFFEKTER…

Med UV-ljus lyser hela dansgolver upp där alla vita detaljer lyser upp som snygga effekter! Passa på att skaffa UV-pennor och skapa ännu högre stämning där gästerna står för effekten!
Och om lokalen tillåter så skickar vi dessutom med en rökmaskin* helt utan extra kostnad!

…OCH ÄNNU BÄTTRE LJUD!

Du får dubbla basar på köpet som ger hela festen ett rjält lyft och mer tryck på dansgolvet! Med vår unika Cardiology Technology kan vi dessutom rikta basens ljud (!) och styra den så att allt fokus är mitt på dansgolvet!

GÖR DIG REDO FÖR EXTRA MYCKET PARTY!

Kontakta oss

Vi svarar oftast inom ett par timmar. Vill du hellre prata oss är vi bara ett samtal bort!

Ring oss: 0735-11 11 30

    *) Erbjudandet gäller bokningar för upp till 120 personer för bokningar som görs senast den 31/5-2021 och har leveransdatum senast 31/12-2021. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rökmaskin får endast användas i lokaler där så kallade automatlarm inte finns. DJPRO Stockholm tar inte ansvar för eventuella utryckningar från brandkår och det åligger kunden att kontrollera att det är ok att använda rökmaskin.