N Y H E T !

Boka vårt nya utomhuspaket!

Förutom att vi alltid erbjuder gratis ombokning så ger vi dig dessutom en bättre upplevelse där våra paketlösningar innehåller ännu bättre ljud, snyggare ljus och grymma specialeffekter!
Njut av mer fest – Utomhus eller inomhus.

Kontakta oss för mer info

Äntligen öppnar Sverige upp!

För arrangemang utomhus får nu maximalt 100 deltagare vara med.
Detta vill vi fira och har därför satt ihop ett utomhuspaket som innehåller extra av allt!

SNYGGARE LJUSEFFEKTER…

Förutom de snygga ljuseffekterna som redan ingår får du dessutom laser och “Babystars” med på köpet! Lasern sprider coola mönster i rött och grönt, och med Babystar på plats så får du samma effekt i rummet som en spegelboll ger.

…SPECIALEFFEKTER…

Med UV-ljus lyser hela dansgolver upp där alla vita detaljer lyser upp som snygga effekter! Passa på att skaffa UV-pennor och skapa ännu högre stämning där gästerna står för effekten!
Och om lokalen tillåter så skickar vi dessutom med en rökmaskin* helt utan extra kostnad!

…OCH ÄNNU BÄTTRE LJUD!

Du får dubbla basar på köpet som ger hela festen ett rjält lyft och mer tryck på dansgolvet! Med vår unika Cardiology Technology kan vi dessutom rikta basens ljud (!) och styra den så att allt fokus är mitt på dansgolvet!

GÖR DIG REDO FÖR EXTRA MYCKET PARTY!

Kontakta oss

Vi svarar oftast inom ett par timmar. Vill du hellre prata oss är vi bara ett samtal bort!

Ring oss: 0735-11 11 30

    *) Rökmaskin får endast användas i lokaler där så kallade automatlarm inte finns. DJPRO Stockholm tar inte ansvar för eventuella utryckningar från brandkår och det åligger kunden att kontrollera att det är ok att använda rökmaskin.