Vi levererar till hela Stockholms och angränsande län
Be om offert via vår digitala medarbetare
hyra@djpro.se

Hyr DJ till företagsfest, personalfest & kickoff

DJ FÖRETAGSFEST

Boka er DJ till företagsfest, kickoff eller personalfest genom oss. Vår erfarenhet gör ert företagsevent mer levande.

Vi har allt du behöver, oavsett om det är konferensteknik eller DJ till konferens, företagsfest eller personalfest. Och det viktigaste, vi hjälper dig att hålla din budget! På så sätt blir ert resultat fulländat och du får pengar över till annat! Sammanfattningsvis är vår flexibilitet och lyhördhet vår nyckel till vår framgång. Av den anledningen ska ni boka er DJ till företagsfest hos oss.

Ring oss: 0735-11 11 30Be om en offert
DJ TILL FÖRETAGSFEST

Företagsfest med fulländat resultat

Att hitta rätt leverantör till ett företagsevent är svårt och tidskrävande. Kort sagt, att anlita fel leverantör är att kasta pengarna i sjön. Detta resulterar i ökade kostnader för din budget. Därför har vi valt att göra det både tids- och kostnadseffektivt för dig att boka DJ till företagsfest. Först och främst genom att erbjuda färdiga paketlösningar. Dessutom kan vi även skräddarsydda din leverans. På så sätt levererar vi den mest flexibla och kostnadseffektiva lösningen till ditt företagsevent. Med andra ord – kontakta oss!

KONTAKTA OSS0735-11 11 30
DJ till företagsfest och personalfest

Vi ser till att ert företagsevent blir levererat med ett fulländat resultat!

Med över 14.000 m3 lager kan vi leverera i stort sätt vad som helst. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med är:

DJ & DISCOPAKET

När ni DJ drar igång får du ett fullt dansgolv. Dessutom med den musiken som just du och dina kollegor vill höra. Efter det vill ingen sluta dansa…

– DJ som spelar önskelåtar

– Kristallklart ljud med ordentligt tryck i – Snygga ljuseffekter – Anpassningsbar speltid – Ett FULLT dansgolv
KONFERENSTEKNIK

Med rätt teknik från början blir allt så mycket bättre! Och det bästa av allt, vi tar hand om det. Med andra ord, du kan fokusera på mötet och rätt saker.

– Trådlösa headsets och handmickar

– Ljud och bildmixer – Projektorer – Projektordukar – Högtalare med kristallklart ljud – Erfarna ljudtekniker – Mobila Scenpodier – Scenljus och Följeljus
MODERATOR

Vi samarbetar med en av Sveriges i särklass bästa moderator. Resultatet blir att era medarbetare får mer inspiration. Framför allt, ni får ut mer av ert företagsevent.

– Inspirerande talare – Erfaren moderator – Inspiration – Få ett levande event – Dynamiskt innehåll

Vi kan konferensteknik!

Hyr konferensteknik genom oss. Vi har allt du behöver till ert event, och lite till! Till exempel kan du hyra konferens- och talljud, ljus, projektorer, scen, ljudtekniker mm. Resultatet blir fulländat, budgeten hålls nere och upplevelsen blir så mycket bättre! Därför ska du kontakta oss.

Teknikleverans till kickoff | DJPRO.se

Kontakta oss! Det tar bara nån minut.

Be om offert