DJ till Företagsfest & Personalfest

DJ FÖRETAGSFEST

Boka er DJ till företagsfest och personalfest genom oss. Med hjälp av vår erfarenhet blir ert företagsevent mer levande.

Vi har allt du behöver, oavsett om det är konferensteknik eller DJ till konferens, företagsfest eller personalfest. Och det viktigaste, vi hjälper dig att hålla din budget! På så sätt blir ert resultat fulländat och du får pengar över till annat! Sammanfattningsvis är vår flexibilitet och lyhördhet vår nyckel till vår framgång. Av den anledningen ska ni boka er DJ till företagsfest hos oss.

KONTAKTA OSS

DJ till Företagsfest – Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss så går vi igenom allt kring din fest eller event. Först och främst pratar vi igenom allt kring logistiken och planeringen inför kvällen. På så sätt blir musikupplägget och dina speciella önskemål kring leveransen så mycket bättre.

  DJ TILL FÖRETAGSFEST

  Företagsfest med fulländat resultat

  Att hitta rätt leverantör till ett företagsevent är svårt och tidskrävande. Kort sagt, att anlita fel leverantör är att kasta pengarna i sjön. Detta resulterar i ökade kostnader för din budget. Därför har vi valt att göra det både tids- och kostnadseffektivt för dig att boka DJ till företagsfest. Först och främst genom att erbjuda färdiga paketlösningar. Dessutom kan vi även skräddarsydda din leverans. På så sätt levererar vi den mest flexibla och kostnadseffektiva lösningen till ditt företagsevent. Med andra ord – kontakta oss!

  KONTAKTA OSS0735-11 11 30
  DJ till företagsfest och personalfest

  Vi ser till att ert företagsevent blir levererat med ett fulländat resultat!

  Med över 14.000 m3 lager kan vi leverera i stort sätt vad som helst. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med är:

  DJ & DISCOPAKET

  När ni DJ drar igång får du ett fullt dansgolv. Dessutom med den musiken som just du och dina kollegor vill höra. Efter det vill ingen sluta dansa…

  – DJ som spelar önskelåtar

  – Kristallklart ljud med ordentligt tryck i – Snygga ljuseffekter – Anpassningsbar speltid – Ett FULLT dansgolv
  KONFERENSTEKNIK

  Med rätt teknik från början blir allt så mycket bättre! Och det bästa av allt, vi tar hand om det. Med andra ord, du kan fokusera på mötet och rätt saker.

  – Trådlösa headsets och handmickar

  – Ljud och bildmixer – Projektorer – Projektordukar – Högtalare med kristallklart ljud – Erfarna ljudtekniker – Mobila Scenpodier – Scenljus och Följeljus
  MODERATOR

  Vi samarbetar med en av Sveriges i särklass bästa moderator. Resultatet blir att era medarbetare får mer inspiration. Framför allt, ni får ut mer av ert företagsevent.

  – Inspirerande talare – Erfaren moderator – Inspiration – Få ett levande event – Dynamiskt innehåll

  Vi kan konferensteknik!

  Hyr konferensteknik genom oss. Vi har allt du behöver till ert event, och lite till! Till exempel kan du hyra konferens- och talljud, ljus, projektorer, scen, ljudtekniker mm. Resultatet blir fulländat, budgeten hålls nere och upplevelsen blir så mycket bättre! Därför ska du kontakta oss.

  Kontakta oss! Det tar bara nån minut.

  KONTAKTA OSS